pepp pepp.

Som jag nämnde tidigare så tänkte jag ge en liten recension av träningskläderna från Pierre Robert. Och jag kan egentligen bara säga en sak; u n d e r bara.

Jättemjuka (även för en som börjar få kalaskula) och dom liksom lyfter på rätt ställen. Jag kan hoppa (nåjo) och jag rör mig precis som om de inte ens är på. BH:n är faktiskt så skön att jag fuskar och använder den ändå. Fastän jag inte gör något som påminner om motion. Om jag ska anmärka på något, så är det i så fall att jag valde just svart. Lite för safe bara. Grön eller rosa hade känts lite mer tjohoo! snart är det vår och jag tränar, typ. Men annars, absolut ingenting att klaga på!Något självutlämnande bjussar jag dessutom på min storlek också ifall det skulle vara svårt att vet vilken sort du själv ska ha. 162cm och drygt 64 kilo (med hög koncentration runt höft-och-lår-arean) har i alla fall klämts in i ett stycke large och ett stycke medium, ifall någon undrade.

Och det bästa? Likadant set kan bli ditt om du svarar på några enkla frågor.

1. Vart din närmaste återförsäljare för Pierre Roberts sportkollektion ligger. Här kan du se det!
2. Vilken färg och storlek du skulle vilja ha om du vann. Här kan du kolla vilka färger som finns.
och 3. Ditt bästa träningstips. Skriv några rader om hur du kommer igång med träning, vad som motiverar dig eller bara ett skönt motionstips helt enkelt.

Du kan tävla i detta inlägg (eller i det gamla - klicka här) tills tävlingen avslutas den 31/1.
Glöm bara inte att skriva ditt namn/alias samt mailadress.

Nu ska jag iväg på det första rutinultraljudet av mini, så håll tummarna att allt är som det ska. Kram kram!
jenny

1.

COOP KONSUM KOPPARMÖLLEGATAN

KOPPARMÖLLEG 52.

grön top i strl M

gröna hipsters med rosa strl M/L3. med ett barn till på väg så väljer jag bort min egna träningstid. men det man ofta glömmer bort är vardagsträningen.

gå med barnen i vagnen till affären istället för att ta bilen. cykla till jobbet och välj trapporna istället för hissen.

det är så lite som gör så mycket!

innan min mammaledighet cyklade jag totalt 1mil om dagen till och från jobbet. underbart!

bara man har rätt kläder så klarar man alla väder!

kram jennygeyer.j3nny@gmail.comps lycka till på UL idag!

krillan

vilken rolig tävling! :)

1. ica kvantum

2. svart M kanske :)

3. börja med att ta sig iväg till gymmet. Ta med en kompis så peppar man varandra ;)kram från kristel

Sugarangel

1. VI STORVRETEN, Storvretsvägen 132. Grönt, strl S3. Mitt bästa träningstips är att provträna på olika gym i närheten runt där man bor, dra med en kompis!, ha i tankarna för- och nackdelar med varje gym. Det är mycket lättare att ta sig ur soffan om man trivs på gymet man ska träna på.

Tro inte att du kommer att börja träna mera bara för att du köper dyra träningskläder, det gör man inte. Du har istället köpt ett par träningskläder som bränner hål på plånboken och skapat en ångest över att du inte kommer iväg. Träna i det du har hemma, trivs du med att träna så kommer det naturligt senare att köpa lite "coolare" träningskläder.Lycka till på UL!!!Kram

Tove Lantz

sv: Ja MAM verkar riktigt bra faktiskt och lätta att rengöra.

Va roligt, har ni varit på RUL ännu? Vet du vilket datum ni väntar och skall ni ta reda på kön?

Frida- med bebis på jäsning ♥

Hoppas ultraljudet gick bra idag! ;)Jag hoppas verkligen vår bebbe vill komma ut snart :D börjar bli segt att vänta hihiSöt liten mage du har ;)

Kram kram

Frida- med bebis på jäsning ♥

Förresten så har du fått en blog award av mig ;) kika in på bloggenKram

Jannie

Oavsett färg,så är du mitt tjo-ho i vardagen hjärtat! O sååååå het dessutom!

Puss på dig fina

Malin

1.ICA SUPERMARKET ARVIDSJAUR

STATIONSGATAN 27 B2.Svart topp strl M

Svarta hipster M/L3.Mina bästa tränings tips, för att få en bra muskulatur i magen så föredrar jag att göra olika övningar med plankan, och några km på tränings cykel för att få en fastare stjärt :P

Sen för oss som har barn så är det en bra träning att gå ut i skogen med barnvagnen och göra lite olika övningar medans man går/joggar och så kan man ju stanna vid en lekplats så barnen får leka och du själv kan träna typ armhävningar, och en massa annat med de lekplatsen har att erbjuda. Och att ha med en kompis blir det roligare för man kan peppa varandra.Mizz_malin_fire@hotmail.com

Malin :)

1. Vi har två återförsäljare hos oss! Domus och Ica, Centraltorget 22 och Norra Borgsjövägen 24 i Ånge!

2. Dom rosalila! Storlek M på överdel, L på underdel.

3.Mitt bästa träningstips är att träna då man är motiverad och att man gör det man själv tycker är kul. Själv har jag testat gym, men det passar inte mej och min onda mage. Därför har jag införskaffat ett motionsband och Zumba. Då kan jag träna när magen klarar av det och kan avsluta då den är som ondast. Vilket har fungerat relativt bra! Gör även magträning varje morgon som jag verkligen har prioriterat! Så fasta rutiner och att inte tvinga sej till träning om man inte mår bra i kroppen! :)Kram