9 månader.

Längd och vikt har vi inte kollat än men stämmer vågen hos farmor & farfar väger hon runt 9,1 kilo och längden skulle jag gissa är 73cm. Månadsdagen i ära har vi tagit det lugnt på förmiddan och sen varit i Åryd och fikat på Café Masugnen tillsammans med några av våra goa vänner. Ett urmysigt bruksställe där det bjöds på gott fika, vackra omgivningar och en ringrostig trubadur. Helt i min smak alltså!


Som niomånaders är hon fortfarande en mycket lätt och rolig unge med skrattet väldigt nära till hands. Och skrattar hon inte så ler hon. Två tänder finns men fem till är på väg även dom inte riktigt har brutit igenom än. Fyra uppe och en där nere är det i alla fall. Hon kryper för fullt med väldigt ljudligt plaskande händer i golvet, pillar (och äter) mer än gärna på småsaker, äter fortfarande allt i mat och fruktväg och går längs med möbler helt obehindrat. Vinkar, tramsar och hittar på nya miner hela tiden, vet vad lampa och klocka är även om hon inte kan säga det. Orden hon däremot kan säga är ka (som i katt) och mamma. Och det duger alldeles fint för mig!
Jenny - Hugos mamma

Ja vi har verkligen haft tur som lyckades bli med barn till slut!:) Det är tufft när det inte blir av & det är mycket man får gå igenom.

Har din syster lyckats med barn nr 2 än?



Kram