encore.

Vad tror ni hände igår kväll ungefär en halvtimme efter att Johan har åkt på träning?

Ledtråd: kaskadspya.

Japp. Hörde lillan börja låta lite från sitt rum (efter att hon somnat), går in och lyckas fånga första omgången köttbullsmiddagmed240millilitervälling i handen. Resten kommer som en fontän rätt ner i sängen och omgång två landar på sovrumsgolvet en stund efter att jag fått henne att somna om.

Vi hinner med en rond till innan mannen kommer hem och den lyckades landa på hela högra sidan av laptopen, men även soffan och kohuden fick sig en däng. Så inom loppet av två timmar har vi avverkat tre uppsättningar pyjamaser, fyra kuddar, en soffa, en dator och ett par uppsättningar sängkläder. För att inte tala om alla handdukar.

Johans "vad är det som händer?" när han kliver in genom dörren känns rätt befogad. Jag fattart inte heller.

Natten genomleds av några fler spyor även om det knappt fanns något mer att spy upp. Har nog aldrig tyckt så synd om henne som jag gjorde igår kväll. Och det mest fantastiska är att hon fortfarande är glad. Och säger "taaack" när man kommer med tutten eller en trasa som får agera substitut för de nerspydda filtarna. Fastän hon sitter skälvandes i duschen och blir avspolad kan man hinta ett leende ändå. Som om hon ursäktar sig lite och inte alls vet vad som tagit åt henne. Helt jävla underbar unge!

Och vad tog det åt henne? Ja. Ingen aning. Hon sov till halv nio, fick välling och röjde runt här precis som vanligt på förmiddagen. Som om inget hade hänt. Magsjuka? Vet ej, men ingen annan har då känt något så jag misstänker att hon kanske reagerade på svampsåsen vi åt till middag.

Nu blir det kaffe och soffläge för mamman en stund och sen ska jag försöka torka ur Lenovon.Förresten. Vad ger man en unge som har spytt en hel natt förutom välling? Känns som att vanlig mat blir lite hårt..
boosse

lite väl sent kanske men smoothies är super, yoghurt med bär! Vad skönt att det gick över så fort i all fall! vår ärta har både spytt och bajsat så att det slutade med att hon blev inlagd.